Fertilitetsbehandling

Akupunktur mod barnløshed

Akupunktur har de seneste år vundet betydeligt indpas som behandling i forbindelse med ufrivillig barnløshed. Det gælder uanset om man forsøger at blive gravid ad naturlig vej eller ved lægelig hjælp. Det drejer sig i begge tilfælde om at gøre kroppen parat til en graviditet.

En af de almindeligste årsager til udebleven graviditet er stress. Stress – uanset årsag – kan forstyrre de fine balancer, som skal være til stede for at opnå graviditet. Et individuelt tilrettelagt akupunkturforløb kan hjælpe til at få mere indre ro og en bedre balance i de fysiologiske processer i kroppen. Akupunktur øger blodcirkulationen i underlivet og forbedrer livmoderslimhinden, så den er optimal til at tage imod det befrugtede æg.

Hvis man er i behandling på en fertilitetsklinik, anbefaler jeg at man som minimum får en akupunkturbehandling umiddelbart før insemination/ægtransplantation og gerne én umiddelbart efter.

Hvis man har oplevet et eller flere mislykkede forsøg med insemination eller ægtransplantation, er det en god ide at få akupunktur en gang om ugen op til inseminationen/transplantationen.

IMG_0262-e1456844877976-1024x423

Akuzoneklinik ⋅ Hanne Jensen ⋅ Vilhelmsro 315 ⋅ 3480 Fredensborg ⋅ Fastnet: 48263336 ⋅ Mobil: 23914836